Ruffini

Qui som

Més de 50 anys d’experiència en injecció d’alumini.

RUFFINI,S.A. es va fundar l’any 1.964 per a donar resposta a les necessitats del mercat de peces injectades a pressió en aliatges d’alumini.

Les nostres instal.lacions es troben a Barcelona i subministrem principalment al sector de l’automoció.

Disposem de la capacitat tècnica, humana i productiva necessàries per a satisfer el client i garantir els estàndars requerits al mercat actual.

Capacidat productiva

Ens adaptem a la demanda

Les nostres instal.lacions tenen una superfície de 22.000 m2. i disposem d’un conjunt de màquines amb una força de tancament que pot anar des de 500 Tones fins a 2.500. Per cada tonatge, disposem d’un mínim de dues màquines, amb la qual cosa podem garantir la producció en cas d’avaria.

La nostra capacitat productiva total és del voltant de 10.000 Tones a l’any.

Oferim la possibilitat de fabricar el motlle a les nostres pròpies instal.lacions en ICMA o també mecanitzar les peces a la nostra planta Alumec.

Forns

Els nostres forns tenen capacitat per a fondre 12.000 Tones a l’any i disposem dels mitjans tècnics necessaris (espectòmetre, desgasificació per impeller) per garantir la qualitat de l’alumini fos.

Suport al client

Solucions a les necessitats dels nostres clients

Ens podem desplaçar fins a les instal.lacions dels clients per assessorar-los en la definició del producte i d’aquesta manera optimitzar el cost i la qualitat final.

El nostre personal es pot comunicar tant en anglès com en alemany o francès.

Solidification
Solidification
Filling

Qualitat

Compromesos

El nostre departament de qualitat disposa de tots els recursos necessaris per avaluar i assegurar la qualitat dels nostres productes: Equip de RX per controlar la porositat, Espectòmetre per controlar la composició química, Màquines 3D per control dimensional, etc.

L’equip humà garantitza atenció i suport profesional immediat en els principals idiomes: Anglès, Alemany i Francès.

Gràcies a aquests recursos tècnics i humans, RUFFINI S.A. garantitza els estàndars de qualitat que exigeix avui dia el mercat i disposa de la certificació ISO/TS 16949.

Mediambient

El nostre objectiu primordial és el compliment de les normes vigents i establir uns procediments basats en la Prevenció de la Contaminació i en la Millora Contínua. Ens comprometem a respectar el medi ambient i, per aquest motiu, realitzem una gestió mediambiental d’acord amb les normatives internacionals (com per exemple ISO 14001).
 
El compromís amb els nostres clients és desenvolupar aquells projectes industrials que siguin respectuosos amb el medi ambient i minimitzin l’impacte sobre aquest.
 
Disposem de la nostra pròpia planta depuradora d’aigua, i són importants per a nosaltres tant els projectes de reciclatge de materials i minimització de residus com la selecció i utilització dels productes amb millor comportament mediambiental.

A més, promovem i fomentem entre els nostres proveïdors conductes respectuoses amb el Mediambient.

Clients

Els nostres clients més destacats són el grup ZF, Mahle-Behr, Nissan, el consorci VW i Scheidt&Bachmann.

On som

Avda. Bizet, 2 - Políg. Ind. Can Jardí -
Apartat de Correus 62 - 08191 Rubí (Barcelona) España.
Telèfon (34) 93 586 01 25 - Telefax (34) 93 586 01 79

Enllaços